Hvad siger vores patienter?

Mange af vores patienter er kommet hos os i mange år. Det er vi stolte af, men også ydmyge overfor – det forpligter nemlig.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi vil gerne give vores patienter en både tryg og professionel oplevelse, hver gang de kommer på klinkken. Det er vigtig for os at kende deres holdning til behandlingerne og servicen her på klinikken. Derfor laver vi jævnligt en patienttilfredshedsundersøgelse. Den seneste blev gennemført i efteråret 2017. Den viste, at vores patienter er meget tilfredse med vores behandlinger, personalet og klinikken.

Se undersøgelsen

Patient-udtalelse

“Prof behandling. Fin overensstemmelse med flot slutresultat og godt humør. God info om hvad jeg selv kan gøre af godt for mine tænder. Meget glad for at gå der.”

Patient, dinTANDLÆGE ODense SV

Patient-udtalelse

“Jeg synes, det er rart, at jeg bliver informeret om, hvad der bliver lavet, mens jeg får behandlingen. Det gør mig mere afslappet,  jeg har en tendens til at ligge og spænde.”

Patient, dinTANDLÆGE Odense SV

Patient-udtalelse

“Jeg er meget tilfreds. Der er god atmosfære og stemning i klinikken. Dejlig rent og venlig personale. Tandplejeren er god til at forklare og fortælle. Det var en behagelig oplevelse trods lidt tandlægestræk fra min side.”

Patient, dinTANDLÆGE Odense SV

Patient-udtalelse

Alt personalet er venligt og smilende og der er en afslappet atmosfære. Behandleren udstråler ro og er god til at forklare, så jeg føler mig tryg. Jeg nyder at ligge og slappe af i stolen - jeg er totalt afslappet efter behandling.

Patient, dinTANDLÆGE Odense SV

medarbejderne

Venlige og saglige medarbejdere byder dig velkommen på tandklinikken.

Mød os

tandbehandlinger

Vi kan tilbyde dig alle former for tandbehandlinger i en moderne klinik med det nyeste udstyr. 

Behandlinger